GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Un veí de Reus, denunciat per apallissar el seu gos a la via pública

Un vianant, en veure com l'individu colpejava l'animal, va alertar la Guàrdia Urbana
Imatge d'arxiu d'una patrulla de la Guàrdia Urbana de Reus | TarragonaDigital

 

 

La Guàrdia Urbana de Reus ha denunciat un home per un suposat delicte de maltractament animal. Segons ha avançat el Diari de Tarragona i ha confirmat el mateix cos policial, l’individu va ser vist colpejant la seva mascota al carrer de la Puríssima Concepció, al centre de la capital del Baix Camp.

 

Durant la Setmana Santa, un vianant va observar com l’acusat pegava el gos de forma reiterada a la via pública i, davant dels udols de l’animal i l’actitud de l’home, va alertar la policia reusenca. Una patrulla va acudir al lloc dels fets i, finalment, va localitzar l’habitatge del presumpte maltractador.

 

El gos, lesionat i en molt mal estat

Segons la Guàrdia Urbana, l’home té antecedents per diversos fets delictius greus. El gos, per la seva part, presentava un molt mal estat de salut i diversos cops i lesions en una pota. Els agents, en veure-ho, van avisar l’Última Llar, entitat que col·labora amb l’ajuntament reusenc, per tal que es fes càrrec de l’animal.

 

Un cop atès pels veterinaris, s'espera que la víctima d'aquesta atrocitat pugui trobar una nova llar o si més no, pugui viure amb la tranquil·litat de no tornar a patir mai més. Des de l'Última Llar es recorda que s'accepten donacions puntuals, apadrinament d'animals i la importància d'adoptar en cas que acceptem la gran responsabilitat de tenir una mascota a casa.

 

 

 

Aquopolis sancionada per tenir sis dofins en una piscina inadequada

La Generalitat de Catalunya ha sancionat els responsables del parc Aquàtic amb una multa administrativa per tenir sis dofins en males condicions durant quatre mesos.

 

Els animals es trobaven en una piscina d'1,80 metres de profunditat i sense ombra; uns «aspectes totalment inadequats per al benestar dels dofins, que poden suposar un risc per a la seva salut».

 

Imatge de l'espectacle al dofinari de l'Aquopolis La Pineda. | Aquopolis

 

Et pot interessar: