GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Els reusencs entreguen 1.250 signatures contra la pujada d'impostos

S'espera arribar a les 5.000 firmes registrades amb les realitzades per la FAVR i la petició a Change.org
Imatge de veïns de Reus en la concentració davant de l'Ajuntament en contra de l'increment d'impostos | Jordi Olària Gras

 

La pujada dels impostos municipals un 9,7% de cara al 2020 per part de l'Ajuntament de Reus va crear rebuig entre alguns ciutadans a la ciutat de Reus. Durant el ple del passat 25 d'octubre, veïns i veïnes de la ciutat es van mostrar contraris i l'Associació de Veïns Primer de Maig va iniciar una recollida de signatures en paper. 

 

El president de l'entitat, Eduardo Navas, va registrar durant el dia d'ahir unes 1.250 signatures a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC), on van participar veïns i veïnes de les AAVV Primer de Maig, Immaculada, Zona V i Mas Vilanova, a més de diversos negocis de restauració. Així mateix, va entregar al·legacions en contra de les ordenances fiscals sotmeses a modificació, concretament, un total de nou de la dotzena que s'han fet. 

 

Els veïns s'oposen a l'increment del 9,75% de la majoria de taxes municipals | Jordi Olària Gras

S'entregaran més firmes els pròxims dies

A més de les ja registrades per l'AAVV Primer de Maig, la Federació d'Associacions de Veïns de Reus (FAVR) també ha recollit signatures dels reusencs i reusenques que estan en contra d'aquesta mesura presa per l'Ajuntament. En aquest sentit, el dilluns vinent es farà el recompte i es portaran a registre el dimarts a l'Ajuntament.

 

A més d'aquestes, continua activa la petició a la plataforma Change.org on hi ha més de 1.200 signatures digitals, a punt d'arribar al seu objectiu de 1.500.