Tres espectacles musicals i una obra a la programació d'aquesta setmana al Teatre Fortuny de Reus

Sobre l'escenari s'hi podran veure una òpera, un concert en format big band i un espectacle familiar
Imatge de 'La Ventafocs' dels Amics de l'Òpera de Sabadell | TarragonaDigital

La Ventafocs, de Gioachino Rossini, donarà el tret de sortida a tres espectacles musicals que ocuparan l'escenari del Teatre Fortuny els pròxims dies. Els Amics de l'Òpera de Sabadell són els artífexs d'aquesta producció, inclosa al Cicle Òpera a Catalunya. El cap de setmana els prendran el relleu Anna Roig i Àlex Cassanyes Big Band Project per una banda, i Samfaina de Colors per l'altra.

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

La primera representació es podrà veure aquest vespre, a dos quarts de nou, es divideix en dos actes i estarà sobretitulada en català. Es va estrenar a Roma l'any 1817 i va ser rebuda amb hostilitat. Dura tres hores i deu minuts i les localitats valen entre quinze euros i 48. El segon dels espectacles musicals que viurà el Fortuny els pròxims dies anirà a càrrec d'Anna Roig i Àlex Cassanyes Big Band Project.

Imatge promocional de 'La Tendresse' | TarragonaDigital

Serà dissabte, 16 de novembre, i consistirà en un concert inclòs en la programació del cicle Vermusic 2019. A les nou del vespre començarà La Tendresse, un repertori tribut a la cançó francesa d'autors com Jacques Brel, Claude Nougaro o Serge Gainsbourg entre altres. Al concert hi prendran part catorze músics, a més del director arranjador i la intèrpret, Anna Roig, que conduiran aquest recorregut musical. El concert dura 90 minuts i el preu de les entrades és de 18 euros o 20 en funció de la zona del teatre.

Imatge promocional de Samfaina de Colors | TarragonaDigital

Diumenge dia 17 posarà el punt final a aquest triplet d'espectacles musicals Els cistells de la caputxeta. Samfaina de colors portarà al Teatre Fortuny aquest espectacle familiar basat en el llibre de poemes de Miquel Martí i Pol Per molts anys!. Hi dedicava una poesia a cada mes de l'any, i l'espectacle agafa aquest fil conductor per representar una Caputxeta amb dotze cistells en lloc d'un de sol durant 50 minuts de representació a un preu de deu euros.

Entremig d'aquests tres espectacles, el teatre reusenc també acollirà una representació purament teatral, Cinco horas con Mario, de Miguel Delibes. Es tracta d'un testimoni de la realitat social i ideològica dels anys 60 dirigit per Josefina Molina i amb l'actuació de Lola Herrera. La funció dura 85 minuts i les entrades costen entre 10 i 30 euros.

"👮 PREOCUPANT DADA: El nombre de conductors beguts que 'caça' la Urbana a Reus" "👏 Declaren els mobles de fusta de la Casa Navàs de Reus Bé Cultural d'Interès Nacional"