El Bou autòmat balla al carrer de Martí Napolità durant la Festa Major de Sant Pere de Reus

El Bou de Reus ballarà durant tota la Festa Major de Sant Pere 2020

La colla del Bou de Reus ha construït un autòmat instal·lat al carrer de Martí Napolità

La Festa Major de Sant Pere 2020 de Reus s'ha hagut d'adaptar a la situació que s'està vivint a causa de la pandèmia del coronavirus. Tot i això, s'ha intentat, en la mesura del possible, realitzar alguns dels actes i esdeveniments per als veïns i veïnes de la ciutat.

Aquest fet, però, no ha impedit que un grup festiu de la ciutat surti al carret. La colla del Bou de Reus s'ha buscat la manera de poder ser-hi sense posar en risc a ningú. Per un costat han mantingut el sopar del bou i arròs que s'havia de fer el 27 de juny, aquesta vegada, però, confinats. S'hauran d'anar a recollir les racions i menjar-es a casa.

D'altra banda, el Bou ha sortit pels carrers de la ciutat. Aquesta vegada, però, no ho ha fet a terra, sinó per l'aire i s'haurà d'aixecar la vista per veure'l. La colla del Bou i el serraller jubilat AVV han construït amb materials reciclats un senzill autòmat que representa el Bou ballant.

Per veure'l s'haurà de mirar enlaire i, en concret, fer-ho quan es passi pel carrer de Martí Napolità, ja que està muntat al balcó del Casal Despertaferro. El bou, així, ballarà durant tota la Festa Major de Sant Pere fins que aquesta finalitzi.

Els balls del Bou autòmat s'engeguen cada dia de manera automàtica a les 12 del migdia, a les 6, 7, 8 i 9 del vespre per acompanyar diferents actes i, així, donar un ambient més festiu als carrers.


Comentaris