Adjudiquen l'última fase d'obres de la seu de Protecció Civil a Reus

L'Associació de Voluntaris té la nova base a la plaça d'Yzaguirre del camí de Riudoms

L'Ajuntament ha cedit un edifici de la plaça d'Yzaguirre perquè sigui la nova base de l'Associació de Voluntaris
L'Ajuntament ha cedit un edifici de la plaça d'Yzaguirre perquè sigui la nova base de l'Associació de Voluntaris | Jordi Olària Gras
14 d'abril del 2023
Actualitzat a les 12:04h
La nova seu de l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Reus quedarà completa quan s'hagi fet la segona fase d'obres. L'espai, ubicat a la plaça d'Yzaguirre del camí de Riudoms, es va inaugurar ara fa un mes. Aquesta nova base d'actuació suposa una millora per als voluntaris, que ara han de veure com s'acaba d'adequar la sala polivalent.

La primera fase d'obres va comptar amb un pressupost de 197.578,95 euros, i aquesta segona, adjudicada a Construccions Vinaixa, amb un de 41.673,26 euros. El termini d'execució és de dos mesos i s'ha de deixar la sala preparada per acollir diferents usos. La idea és que s'hi facin principalment cursos i reunions.

Durant els pròxims dos mesos s'ha de pavimentar l'espai i s'ha d'habilitar una nova obertura a la façana principal per il·luminar la sala. També es contempla instal·lar un sistema d'aire condicionat i una cuina, com ja hi havia a l'anterior seu. L'Ajuntament de Reus, que finança el projecte, va signar un conveni amb l'associació de voluntaris per cedir-los la nova seu.

A l'hora d'adequar l'immoble, els membres de l'entitat van participar del disseny per assegurar que responia a les necessitats. Una sèrie de requisits que van servir com a programa bàsic del projecte.