L’espectacle musical solidari Mamapop arribarà a Tarragona el pròxim 2 de desembre

El miler d'entrades del Palau Firal i de Congressos ja estan a la venda

L'espectacle musical Mamapop Tarragona s'ha presentat aquest dimecres al Pati Jaume I.
L'espectacle musical Mamapop Tarragona s'ha presentat aquest dimecres al Pati Jaume I. | Cedida
18 d'octubre del 2023
Actualitzat a les 15:30h
El 8è Mamapop solidari, que reunirà a nou cantants solistes i a una quarantena de músics i ballarins en escena, estrenarà la seva edició dedicada als grans musicals de la història al Palau Firal i de Congressos de Tarragona. Serà el pròxim 2 de desembre i tots els beneficis aconseguits a través es destinaran a la investigació pel càncer de mama a l'Institut  d'Investigació Sanitària Pere Virgili. Les entrades estan ja a la venda a través del següent enllaç

Després de set edicions a Lleida i tres més a Andorra, Mamapop arriba a Tarragona per primera vegada, gràcies a un conveni amb l'Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili. Enguany l'espectacle està dedicat als musicals i farà un recorregut pels temes més  coneguts de musicals de diferents estils.

Entre altres, es veuran a l'escenari Mamma Mia!, Grease, Sonrisas y Lágrimas, Singing in the rain, La Sirenita, Mecano, Cats, Queen, Fama, Flash Dace, Footloose, així com èxits de Frank Sinatra, Tina Turner, Bonnie Taylor o Michael Jackson. El Mamapop Musicals reunirà a nou cantants solistes i posarà en escena a una quarantena de músics.
 

"Es tracta d'una producció de màxima qualitat en què posarem tota la nostra experiència"

El promotor i director artístic de Mamapop, Manel Simon, ha explicat aquest any serà una edició inèdita i un nou repte musical. "Volem sorprendre i per això afrontem un gran repte amb aquesta producció inèdita i multi-estils. Es tracta d'una producció de màxima qualitat en què posarem tota la nostra experiència dels darrers anys per oferir un gran espectacle per lluitar per la mama".  

La iniciativa ha comptat des del primer moment amb el suport de l'Ajuntament de Tarragona. L'alcalde de la ciutat, Rubén Viñuales, ha manifestat que "estem molt contents d'acollir i poder col·laborar en aquest gran concert solidari que arriba per primera vegada a Tarragona¡".   

"Animem a la ciutadania a participar en aquest gran espectacle i lluitar, tots i totes, perquè algun dia la paraula càncer només sigui un malson. Gràcies Mamapop per la vostra feina incansable per ajudar a la investigació d'aquesta malaltia", ha afegit Viñuales. 

Per la seva banda, el director de l'Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili, el Dr. Joan Vendrell, ha remarcat que "agraïm el suport de la ciutadania en iniciatives solidàries com aquestes, que ens permeten seguir avançant en la recerca de les malalties amb una elevada prevalença i un gran impacte social, com el càncer de mama".