RTVE s'instal·larà en un magatzem de la Tabacalera de Tarragona

El ple de l'Ajuntament ha aprovat la concessió d'un espai de 265 metres quadrats a la Corporació de Ràdio i Televisió Espanyola durant 20 anys

RTVE instal·larà una Unitat Informativa a la Tabacalera de Tarragona.
RTVE instal·larà una Unitat Informativa a la Tabacalera de Tarragona. | Antonio Ramos
17 de novembre del 2023
Actualitzat a les 11:24h
La Tabacalera de Tarragona tindrà un nou inquilí en els pròxims mesos. Concretament serà Radiotelevisió Espanyola (RTVE), que s'instal·larà en un magatzem de l'equipament tarragoní. En aquest sentit, el plenari de l'Ajuntament de Tarragona, celebrat aquest divendres 17 de novembre, ha aprovat la concessió d'un espai de 265,65 m² de la tercera planta del Magatzem 2 de la Tabacalera.

La voluntat de la Corporació de Ràdio i Televisió Espanyola (CRTVE) és implantar una Unitat Informativa a Tarragona. Segons ha explicat l'Ajuntament de Tarragona en un comunicat, l'acord ha passat per tots els filtres tècnics necessaris per al correcte desenvolupament d'una iniciativa d'aquest tipus.

Així mateix, també compta amb l'Informe d'Enginyeria Industrial, l'expedient del Gabinet Tècnic Fiscal i el compliment de les Normes de Plantejament Urbanístic.
 

Adjudicació directa durant 20 anys

Aquest acord permetrà l'ús d'aquest espai a la Tabacalera per part de Radiotelevisió Espanyola mitjançant adjudicació directa durant un període de 20 anys i amb una retribució anual a l'Ajuntament de 25.307 euros.

En els pròxims mesos RTVE presentarà el projecte tècnic de les obres i instal·lacions de la Tabacalera i haurà de presentar el 3% del valor del domini públic i al pressupost de les obres, requisits indispensables per a la materialització de l'acord.