Els Mossos troben 20 KG de marihuana en un escorcoll a Cambrils

Abandonen un vehicle amb 20 quilograms de marihuana després d'una persecució dels Mossos a Cambrils

L'inici de la persecució es va fer per una infracció de trànsit a l'N-340

La carretera N-340, al seu pas per Cambrils, va ser escenari de l'inici d'una persecució dels Mossos d'Esquadra. Un vehicle amb agents de paisà va detectar aquest passat dimarts a la tarda com un vehicle va fer un gir complet enmig de la carretera cambrilenca. Amb aquesta acció, estava infringint diverses normes de circulació, mentre posava en perill els usuaris de la via.

En començar la persecució, els mossos van observar que hi havia un altre vehicle que acompanyava el primer, ja que el conductor s'estava fent gestos perquè un d'ells avancés l'altre. Durant el seguiment, a l'altura del carrer Paul Gauguin de Cambrils, els agents van ordenar la seva aturada per identificar-los, moment en què van iniciar la fugida.

Els Mossos d'Esquadra, finalment, van localitzar un dels vehicles escàpols abandonat al carrer Daniel Vierge del municipi, sense rastre de l'altre. El cotxe va ser traslladat fins a les dependències policials per ser inspeccionat. En l'escorcoll, es van localitzar al maleter 20 quilograms de cabdells de marihuana, una bàscula de precisió, cinc claus, rotlles d'embalar i documentació. En aquest sentit, la droga intervinguda tindria un valor en el mercat il·legal d'uns 35.000 euros, aproximadament.

Arran de les investigacions realitzades, es va poder arrestar  ahir a Cambrils el conductor del vehicle, un home de 35 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Tarragona,  per un delicte de tràfic de drogues i conducció temerària. La investigació continua oberta i no es descarten més detencions. A més, el detingut, amb diversos antecedents policials per delictes patrimonials, passarà en les properes hores a disposició judicial davant del jutjat en funcions de guàrdia de Reus.