Estavella el seu cotxe contra dos vehicles al barri tarragoní de la Granja i fuig del lloc dels fets

La Guàrdia Urbana de Tarragona va identificar el propietari del turisme, però resta a l'espera de saber qui el conduïa en el moment de l'accident

Esglai al barri de la Granja, a Tarragona, la matinada de dimecres a dijous per un accident de cotxe. Per causes desconegudes, un vehicle va xocar contra dos cotxes que estaven estacionats al carrer Menorca d'aquest barri de Ponent. El conductor del turisme accidentat va fugir dels llocs dels fets, deixant abandonat el seu vehicle.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Els fets van tenir lloc cap a les dues de la matinada, quan un Opel Corsa que circulava pel carrer Menorca de la Granja va impactar contra dos cotxes, de marca Toyota, que estaven estacionats a la via pública, afectant de retruc un fanal. La Guàrdia Urbana de Tarragona va desplaçar una patrulla al lloc dels fets després de rebre una trucada d'avís, però en arribar a barri de Ponent no va localitzar el conductor del vehicle sinistrat.

 

El cotxe accidentat va ser enretirat per una grua, ja que els danys produïts impedien la seva circulació, mentre que la Guàrdia Urbana va realitzar un informe sobre l'accident, identificant el propietari del vehicle, que segons informa el Diari de Tarragona és un ciutadà de nacionalitat marroquina. Tot i això, la Guàrdia Urbana restava a l'espera de la identificació del conductor del vehicle que va tenir l'accident.