Un cotxe s'encasta a l'entrada del col·legi Claret de Valls i no causa ferits

Per sort, el conductor del vehicle ha sortit il·lès

A les 13.35 h d'avui dimarts 28 de juliol, el conductor d'un turisme ha perdut el control del seu vehicle quan circulava per la rotonda de la plaça de la Creu de Valls i ha topat amb la barana protectora que hi ha a l'entrada del col·legi Claret, a la carretera del Pla. A més, el cotxe ha traspassat la barana i ha acabat encastat al mur de formigó del mateix centre, just on hi ha les portes d'entrada al pati de l'escola.

Fins al lloc dels fets s'ha desplaçat una dotació del cos de Bombers i una ambulància. Tot i l'espectacularitat de l'accident, el conductor, que era l'únic ocupant del vehicle, ha sortit il·lès i tampoc s'han hagut de lamentar danys entre els vianants que hi havia a la zona en el moment de l'accident

Pel que fa a la part malmesa del col·legi, i segons les primeres valoracions, el mur de l'entrada no ha tingut cap afectació estructural a causa de l'impacte.

"Ara mateix: El motiu de l'alta flama que es veu al polígon sud de la Pobla de Mafumet" "Ara mateix: Incendi a tocar de l'Anella Mediterrània de Tarragona"