Accident al Vendrell.

Encasta el cotxe contra la barrera de seguretat a l'N-340 al Vendrell

Els fets han passat durant la matinada

Ensurt aquesta matinada a l'N-340 tarragonina. Els serveis d'emergències han rebut un avís a la 01.22 hores de la matinada per un accident en aquesta carretera i ràpidament s'han desplaçat per atendre les persones implicades. Els fets han passat al quilòmetre 1.186 de l'N-340, a l'altura del Francàs, al Vendrell segons ha informat Trànsit.

El conductor d'un vehicle ha perdut el control i ha acabat encastat a la barrera de seguretat. Tot i l'espectacularitat de l'accident, per sort el conductor, un home de 48 anys, ha resultat ferit lleu i ha estat traslladat a l'Hospital comarcal del Vendrell, segons explica RTV El Vendrell.

Jornada complicada a les carreteres tarragonines

Aquest ha estat el primer de diversos accidents durant aquest dissabte 15 d'agost a les nostres carreteres. El més greu de tots s'ha produït a primera hora del matí quan un ciclista que circulava per la T-310 a Pratdip ha estat envestit frontalment per un vehicle. Com a conseqüència del greu xoc frontal, el ciclista ha perdut la vida a la mateixa carretera malgrat que els serveis d'emergències l'han intentat reanimar.

No ha estat l'únic accident amb ciclistes implicats. També al matí, a l'N-240 a Montblanc, un altre ciclista ha estat envestit i ha resultat ferit molt greu com a conseqüència del sinistre. A Freginals també han patit un atropellament dos ciclistes, tot i que de menys gravetat, i només un d'ells ha hagut de ser traslladat a l'hospital.


Comentaris