Fotografia d'una ambulància assistint a un accident

Dos treballadors ferits a la planta química de Covestro per inhalació de gasos

Els fets van passar mentre s'estava realizant una aturada programada

Després del gran ensurt de dissabte a la planta Dow Chemical al polígon petroquímic tarragoní per l'incendi d'un dels seus trens de solució carregat amb dissolvent, aquest diumenge hi ha tornat a haver un incident a la zona petroquímica. En aquesta ocasió ha estat a la planta de Covestro a Tarragona, i segons han explicat en un comunicat dos treballadors van resultar ferits.

Els fets van passar a les 19.23 hores de la tarda mentre s'estava realitzant una aturada regular a la planta de MDI de Tarragona. Va ser llavors quan dos treballadors, de 44 i 45 anys, van resultar ferits de diversa gravetat per inhalació de gas. L'empresa, seguint el protocol intern, va trucar als serveis d'emergències i les dues persones van ser traslladades a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona per tal que se'ls fes seguiment.

La planta ubicada al polígon químic sud de Tarragona no va patir cap desperfecte i, segons asseguren, no hi va haver afectació exterior ni al medi ambient. Els dos ferits primer van ser atesos per dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i després van ser evacuats a l'hospital. Aquest dilluns al matí ja han estat donats d'alta.


Comentaris