GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Surt a la llum la veritat de l'accident mortal en un xoc contra un mur a Bellvei

Els Mossos d'Esquadra estaven investigant els fets del fatídic accident
El conductor s'ha encastat contra un mur i ha perdut la vida | M.G.

 

El passat divendres, 24 d'abril, una persona moria en un accident de trànsit al municipi de Bellvei, al Baix Penedès. El sinistre succeïa passats uns minuts d'un quart d'onze del matí, quan un vehicle s'encastava contra una casa i, l'ocupant quedava atrapat a l'interior.

 

L'accident es produïa a la carretera TV-2126, al punt quilomètric 0,1 i, per causes que s'estaven investigant, el turisme creuava a tota velocitat l'N-340, encastant-se, finalment, contra el mur. Ara, un cop finalitzades les investigacions, hi ha noves conclusions.

 

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

 

Finalitzen les investigacions del tràgic incident

Els Mossos d'Esquadra han finalitzat les investigacions del xoc mortal de Bellvei. Les primeres impressions donaven a entendre que es tractava d'un fatídic accident, però, després d'una setmana investigant l'incident, segons informa ElCaso, els especialistes en accidents de trànsit dels Mossos d'Esquadra han aclarit que el xoc va ser intencionat. En aquest sentit, es tracta d'un suïcidi.

 

Una de les indicacions que confirmen la intencionalitat de la víctima de xocar contra el mur ha estat la falta de senyals de frenada del vehicle, segons explica el citat mitjà.