Accident entre una moto i un vehicle en una rotonda de la C-31 a Calafell

Una persona ha estat traslladada a l'Hospital del Vendrell
L'accident ha tingut lloc a la rotonda de la C-31 de la platja de Calafell. | Facebook Blog de Segur
 

La C-31 ha estat escenari d'un nou accident de trànsit, aquest dilluns 9 de desembre al matí, en aquest cas a Calafell. El sinistre ha tingut lloc quan passaven uns minuts de les nou, a la rotonda que hi ha a començament de la C-31, a prop de la comissaria de la policia local. Aparentment, ha estat una topada entre una motocicleta i un vehicle.

Membres de la policia de Calafell han regulat el tr√†nsit mentre professionals del Sistema d'Emerg√®ncies M√®diques (SEM) atenien els afectats. L'√ļnica persona ferida ha estat la conductora de la motocicleta, una dona que ha estat traslladada a l'Hospital del Vendrell amb car√†cter menys greu. El SEM ha despla√ßat una ambul√†ncia fins al lloc dels fets.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les not√≠cies de la teva poblaci√≥ i de tot Tarragona, gratis al teu m√≤bil. Fes clic aqu√≠!

Les √ļltimes setmanes s'han produ√Įt altres accidents en aquesta carretera interurbana, per b√© que a la zona de Cunit. El passat dijous, una dona va ser atropellada en un pas de vianants, i va ser traslladada menys greu a l'Hospital Sant Camil. Feia just un mes que ja s'havia produ√Įt un altre atropellament similar al mateix lloc. La C-31 a Cunit est√† pendent d'una remodelaci√≥ ja aprovada, per√≤ que est√† paralitzada fins que s'aprovin els nous pressupostos de la Generalitat

"ūüĒ•ARA MATEIX: Nova nit de cotxes incendiats a Campclar" "ūüö® Gran desplegament d'emerg√®ncies per una assist√®ncia sanit√†ria a Reus"