Imatge d'arxiu d'una patrulla de la Guàrdia Urbana de Reus

Pateix un accident a Reus i el troben fora del vehicle indisposat amb una ampolla de cervesa

Se li ha imputat un delicte contra la seguretat viària i una acta per saltar-se el toc de queda

Castanyada accidentada la viscuda per un individu a Reus. Un vehicle es va accidentar a l'avinguda dels Països Catalans als volts de les onze de la nit. La Guàrdia Urbana es va dirigir fins al lloc de l'incident, però no van trobar ningú a l'interior del vehicle que s'havia sortit de la via.

L'individu que conduïa el cotxe estava a fora il·lès després del xoc. D'altra banda, estava indisposat i portava una ampolla de cervesa a la mà. Davant aquesta situació, els agents de la policia reusenca li van fer el control d'alcoholèmia i va obtenir un resultat positiu d'1,58 mil·ligrams d'alcohol per litre d'aire expirat, sextuplicant la taxa d'alcohol permesa. Per aquest motiu se li va imputar un delicte contra la seguretat viària, a més d'aixecar-li una acta per incomplir el confinament nocturn.

Més de 70 actes aixecades a Reus en tres dies per incomplir el confinament i el toc de queda

El toc de queda ha estat motiu de mobilització per la Guàrdia Urbana de Reus per controlar que no saltin les normes. El dia de Tots Sants la policia reusenca va informar que s'havien aixecat 117 actes per incompliments del confinament nocturn des que la mesura va entrar en vigor. En concret, aquest cap de setmana, n'hi ha hagut 77 actes només per part de la Guàrdia Urbana de Reus. 

A les 22 hores s'activa el toc de queda i fins a les 6 del matí no es pot estar al carrer, si no hi ha una causa justificada.


Comentaris