Dos vehicles implicats en un accident a la T-331, a Freginals

Dues persones han sortit il路leses de l'incident, segons Tr脿nsit
Tr脿nsit ha donat pas alternatiu en un accident a la T-331 a Freginals | Mossos d'Esquadra

Tarda accidentada a la carretera T-331 al seu pas per Freginals. El Servei Catal脿 de Tr脿nsit (SCT) ha informat d'un incident on s'han vist involucrats dos vehicles. En conseq眉猫ncia d'un xoc, s'est脿 donant pas alternatiu mentre s'est脿 treballant en l'accident. 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les not铆cies de la teva poblaci贸 i de tot Tarragona, gratis al teu m貌bil. Fes clic aqu铆!

Dues persones han sortit il路leses del xoc

Quan passaven tres minuts de tres quarts de sis de la tarda, el servei d'emerg猫ncies han rebut l'alerta per un accident a la carretera T-331, al seu pas pel terme municipal de Freginals, a la comarca del Montsi脿. 

Segons ha informat Tr脿nsit a TarragonaDigital, s'han vist involucrats dos vehicles en un xoc. Aix铆 mateix, les primeres informacions que s'han donat indiquen que dues persones que ocupaven els vehicles han resultat il路leses, despr茅s de la col路lisi贸 entre els vehicles, i no han necessitat l'atenci贸 m猫dica.

Entre els punts quilom猫trics 10 i 9,5, lloc on ha succe茂t l'incident, s'est脿 donant pas alternatiu als vehicles que estan circulant per aquesta via que connecta els municipis de Santa B脿rbara i Ulldecona.

"馃敶 ALERTA: Situaci贸 cr铆tica a Campclar amb una nova onada de vandalisme" "馃敟 SALOU: Crema fullaraca al seu jard铆 i acaba calcinant una furgoneta"