Un accident amb un ferit talla un carril entre Reus i Cambrils

El Servei Catal脿 de Tr脿nsit dona pas alternatiu de circulaci贸

Una sortida de via ha provocat un ferit lleu aquest mat铆 a la carretera entre Reus i Cambrils, la TV-3141. A les deu del mat铆, segons informa el Servei Catal脿 de Tr脿nsit, un vehicle que anava en direcci贸 a Cambrils ha sortit de la carretera. L'accident s'ha produ茂t a l'altura del terme municipal de Riudoms, al quil貌metre cinc d'aquesta via.

De resultes dels fets, i per permetre als serveis d'emerg猫ncia que treballin en condicions, Tr脿nsit ha optat per tallar un dels carrils temporalment i donar pas alternatiu als dos sentits de circulaci贸 a trav茅s de l'altre carril.

Segons la informaci贸 facilitada pel Servei Catal脿 de Tr脿nsit, rondaven les deu del mat铆 quan han rebut l'av铆s d'un accident a la TV-3141, la carretera que uneix Reus i Cambrils. Al punt quilom猫tric cinc d'aquesta via, que correspon a l'altura de Riudoms, un vehicle ha sortit de la carretera per causes que es desconeixen, provocant ferides lleus a la persona que el condu茂a.

Sortosament tampoc ha topat contra cap vehicle que circul茅s en direcci贸 contr脿ria, i els serveis d'emerg猫ncia han pogut atendre aquesta persona i gestionar possibles problemes de circulaci贸 per carretera. El carril en direcci贸 sud, cap a Cambrils, pel qual circulava el vehicle, ha quedat temporalment tallat, i una hora despr茅s de l'incident encara es dona pas alternatiu als dos sentits de la marxa, que circulen pel carril que ha quedat lliure.

"鉂 ATENCI脫: Cau la banda criminal dels 'narcofolis', amb escorcolls a TGN" "鉂楌煔 URGENT: 2 ferits en un aparat贸s accident a les Terres de l'Ebre"