GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQU√ć i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Not√≠cies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Agredeixen amb arma blanca dos taxistes a Tarragona

Van detenir a l'individu a la Rambla Nova

La matinada d'aquest diumenge, 2 de febrer, dos taxistes de Tarragona van patir una agressi√≥ amb arma blanca per part d'un individu al carrer Pere Martell. Davant d'aquest greu incident, es van activar els serveis d'emerg√®ncies amb els Mossos d'Esquadra, Gu√†rdia Urbana de Tarragona i el Sistema d'Emerg√®ncies M√®diques (SEM). Segons informa el Diari M√©s, l'autor de l'atac va ser detingut poc despr√©s a la Rambla Nova. 

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les not√≠cies de la teva poblaci√≥ i de tot Tarragona, gratis al teu m√≤bil. Fes clic aqu√≠!

 

Ataca amb un ganivet a dues persones

Quan passaven minuts de les dues de la matinada del diumenge, un individu es va personar a la parada de taxis del carrer Pere Martell de Tarragona. En arribar al primer cotxe de servei, aquest va preguntar si el podien portar fins a Salou, però no portava diners i ho pagaria en arribar al destí. Segons el citat mitjà, una situació viscuda altres cops pels taxistes, que sol·liciten cobrar part del trajecte o es neguen a fer-lo.

 

Tot seguit, l'usuari va treure una arma blanca i va clavar-li al t√≤rax al taxista, quan aquest es va desmaiar. L'agressor va seguir per la parada i al conductor del seg√ľent cotxe, li va fer una ferida al bra√ß.

 

Detingut l'agressor a la Rambla Nova

Davant d'aquesta situaci√≥, es va alertar al servei d'emerg√®ncies i es va personar el SEM per atendre a la v√≠ctima de la primera agressi√≥, el qual va ser traslladat fins a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona, rebent l'alta hores despr√©s de l'atenci√≥ hospital√†ria. El segon taxista es va despla√ßar fins a l'hospital tarragon√≠ amb el seu cotxe. 

 

La Guàrdia Urbana de Tarragona i els Mossos d'Esquadra van anar fins a la parada del carrer Pere Martell. Se'ls va descriure el possible agressor, el qual va ser localitzat als voltants de la Rambla Nova. Tot seguit, es va procedir a la detenció del presumpte agressor dels taxistes.