Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

PORTADES

Les portades d'avui dijous, 25 d'abril

MÉTEO

Última tongada de xàfecs aquest dijous abans de l’arribada de l’anticicló

Un jove de Reus denuncia una agressió homòfoba per part d'un vigilant a Pacha La Pineda

Segons el noi, Ion Arenas, un vigilant de seguretat l'hauria seguit a ell i a un amic seu fins al lavabo i els hauria colpejat

Ion Arenas és un jove de Reus conegut a les xarxes socials, especialment a Instagram. La nit de dimarts a dimecres va sortir de festa al conegut local Pacha La Pineda, on segons el seu perfil a Facebook hi va treballar. De fet, el mateix jove explica en un seguit de vídeos que s'han fet virals a les xarxes socials i també per WhatsApp que feia molts anys freqüentant aquest local de festa i mai havia tingut cap problema, fins a la matinada de dimecres, quan va patir una agressió homòfoba segons ha relatat a través dels seus Stories a Instagram.

 

 

Arenas, a través del seu compte a Instagram que té més de 12.300 seguidors, va relatar en directe el que van patir ell i el seu amic durant la matinada de dimecres en aquesta coneguda discoteca de La Pineda. Segons explica, ell i el seu amic van anar al lavabo junts a Pacha La Pineda i un vigilant de seguretat els hauria seguit fins allí i tot seguit els va començar increpar. A partir d'aquell moment la tensió va augmentar, i tal com relata Arenas, el vigilant els volia tancar al lavabo però per sort tots dos van poder fugir del lloc.

 

Denúncia a través d'Instagram l'agressió homòfoba a Pacha La Pineda

Mentre marxaven del lavabo espantats, el vigilant els hauria propinat diversos cops, tot i que cap d'ells de gravetat per sort. Immediatament els dos nois van marxar de la discoteca i van decidir anar a la policia per denunciar els fets, tot i que en un primer moment els van explicar que seria molt complicat que la cosa anés a més, ja que no hi havia lesions, malgrat que tots dos van anar al metge on els van elaborar un informe mèdic. Tot i així, Arenas no ha defallit en la lluita per demanar justícia i que aquests fets no es repeteixin, i l'endemà, segons explica, va anar a interposar la denúncia a la comissaria.

 

Tots aquests fets Arenas els va compartir amb els seus més de 12.300 seguidors a Instagram, tot demanant que el missatge fos compartit perquè arribés al màxim de gent possible. Això ha propiciat que els fets s'hagin fet virals a la xarxa, i tal com ell mateix explica, a Instagram més de 46.000 persones van veure els seus vídeos. 

 

Pacha investigarà els fets perquè no es repeteixin

Des de Pacha La Pineda han explicat a TarragonaDigital.com que els fets van passar la matinada de dimecres, i que els investigaran per tal que no es tornin a produir. També han assegurat que ja han contactat amb el jove per conèixer més detalls sobre els fets, tot i que encara no han rebut resposta.

Comentaris