Un menor d'edat agredeix dos agents de la Policia Local després d'un robatori a Cambrils

Els fets s'han produït durant la matinada d'avui dijous, 16 de juliol
Una patrulla de la Policia Local de Cambrils, en una imatge d'arxiu | Twitter

Dos agents de la Policia Local de Cambrils han impedit, durant la matinada d’avui dijous, el robatori d’un telèfon mòbil al passeig marítim del municipi. Tal com avançava el ‘Diari de Tarragona’, l’actuació no ha estat fàcil, ja que el lladre s’ha encarat amb els policies i els ha acabat agredint. Un dels agents, precisament, ha patit un tall a la cella i l’altre, esgarrapades, a més de diverses contusions —a tots dos agents— propinades per l’agressor.

Un menor, autor de l'intent de furt

Els fets s’han produït poc després de les dues de la matinada, al passeig marítim cambrilenc, en una actuació delictiva orquestrada per quatre persones: un adult de 21 anys i tres menors de 17. En concret, un dels menors ha agafat el telèfon de la víctima i ha arrencat a córrer, fins que ha estat interceptat per la Policia Local a l’avinguda de la Diputació. El noi, en aquell moment, ha intentat escapar dels agents a cops, ferint-ne un a la cella, afecció que ha necessitat diversos punts de sutura.

El lladre, ja conegut per les autoritats policials, ha estat finalment reduït i detingut, acusat d’un delicte de furt en grau de temptativa i atemptat contra els agents de l’autoritat. Els tres companys, per la seva part, només han estat identificats.

"Molt perillós: Incendi forestal a prop d'una zona de cases a l'Espluga de Francolí" "Extingit: Intens foc forestal de matinada a les Terres de l'Ebre"