Imatge d'arxiu d'una patrulla de la Policia Local de Cambrils

Agredeix un policia local de Cambrils durant una intervenció en un bar clandestí

El local es troba al barri de l'Eixample Platja

Anar a fer un beure quan no toca pot acabar molt malament. Això és el que ha succeït aquest darrer cap de setmana a Cambrils. Concretament, el dissabte, 6 de febrer, pels volts de les 19 hores, la sala de comandament de la policia local cambrilenca va rebre un avís sobre un bar, ubicat al barri de l'Eixample Platja, al carrer de Balears, que tenia la persiana mig oberta  fora d'horari d'obertura autoritzat, segons les restriccions sanitàries imposades per la lluita contra la Covid-19.

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

A l'interior del local, segons van deixar constància els agents, es trobaven 9 persones  assegudes a diferents taules, consumint begudes. Els policies van fer que el propietari de l'establiment es personés a l'indret, per poder aixecar la corresponent denúncia. Ara bé, a l'hora d'identificar als clients, un d'ells es va negar a mostrar el seu document a la policia, mentre mostrava un comportament agressiu vers els agents de policia. 

Agent i client per terra

La picabaralla entre el client i l'agent es va anar incrementant, fins al punt que l'individu va acabar rodant per terra amb el policia. Finalment, el client que s'havia negat a identificar-se va acabar detingut  per atemptat  contra els agents de l'autoritat  i, durant la intervenció, un agent de policia va resultar ferit lleu amb un cop al cap.