GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Altafulla: agredeix el revisor del tren i fuig trencant la finestra d'emergència

L'atac es va produir ahir dimarts, 5 de maig, cap a quarts de deu de la nit | El comboi, de l'R16, va seguir fins a Tarragona, on efectius del SEM van atendre la víctima
Imatge del revisor, a l'hospital, després de l'agressió | Cedida

 

 

Nou episodi de violència a les línies ferroviàries de les nostres comarques. Cap a quarts de deu de la nit d’ahir dimarts, 5 de maig, un viatger de l’R16 —servei que discorre entre Barcelona i Tortosa— va agredir amb vehemència l’interventor de la formació, tot provocant-li talls i contusions al cap. Just després de l’atac, que es va produir passada l’estació de Torredembarra, l’individu va aprofitar el baixador d’Altafulla per fugir del tren. Ho va fer per la finestra d’emergència després de trencar el vidre de la porta amb el martellet del vagó.

 

Donada la veu d’alerta, el comboi va seguir camí fins a l’estació de Tarragona. Allà, efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) van atendre el revisor de Renfe i el van traslladar a l’hospital. Els fets, evidentment, es van comunicar també als Mossos d’Esquadra, que ara investiguen el cas i busquen el responsable de l’agressió. L’atac, un fet malauradament recurrent als nostres trens, hauria estat motivat per la negativa de l’agressor a abonar el bitllet.

 

La finestra per on va sortir l'agressor, destrossada i amb restes de sang | Cedida