Llibertat provisional per als dos presumptes autors d'una agressió sexual a Salou

El 23 de juliol van ingressar a Mas d'Enric i el 30 s'ha decretat la seva llibertat provisional

Greu incident el succeït la matinada d'aquest passat dimecres, 22 de juliol, a la localitat de Salou. Dues noies van ser víctimes d'abusos sexuals, mentre una d'elles va ser víctima d'una agressió sexual, segons avança el Diari de Tarragona i han confirmat els Mossos d'Esquadra a TarragonaDigital. El mateix vespre del dia 22, després d'interposar la denúncia, els agents de la policia catalana van detenir els dos individus, de 22 i 23 anys i veïns de Tarragona, detinguts com a presumptes autors d'un delicte d'agressió sexual. L'endemà van passar a disposició judicial i el jutge va ordenar l'ingrés a presó.

Aquest dijous, 30 de juliol, s'ha decretat la llibertat provisional amb mesures cautelars per als dos joves empresonats. La jutge ha modificat la seva decisió després de prendre declaració a la víctima i els testimonis.

Agressió sexual durant la matinada a Salou

Un grup de noies sortia d'una discoteca del carrer Carles Buïgas de Salou, quan un grup de joves, on hi havia els dos detinguts i empresonats, van decidir acompanyar quatre noies a casa seva, a les quals van conèixer durant la nit.

Segons informa el citat mitjà, el grup de nois i noies va anar fins a un pis del passeig Miramar, lloc on part de les noies i de nois es van dividir, pujant al pis on van acabar succeint els fets. Un cop a l'interior de l'habitatge, els dos joves detinguts van començar a realitzar tocaments a les dues noies.

A mesura que passava l'estona, anava augmentat la intensitat i a una d'elles van demanar fer l'acte sexual, però es va negar. Davant la negativa de la noia, la van obligar a mantenir-los i la van violar. L'altra noia va patir tocaments, però no la van agredir sexualment.

En cometre el delicte, els dos joves van fugir del lloc i les dues víctimes es van quedar i, en fer-se de dia, van anar a denunciar els fets. Així mateix, la noia que va patir l'agressió sexual va passar un reconeixement mèdic a l'Hospital Joan XXIII.

"No n'aprèn: Denunciat 2 vegades el mateix dia per fer aquesta barbaritat a l'N-420" "Aquest matí: Incendi a tocar de la carretera A-27, a Tarragona"