Exterior de Lestonnac de Tarragona

Aina, la professora de Lestonnac que va morir en un tràgic accident de muntanya

Un forense va certificar la caiguda d'uns 15 metres d'altura, com la causa de la mort.

Aina Gavaldà, de 31 anys i veïna de Tarragona, va ser la dona que va morir en un tràgic accident de muntanya mentre feia una ruta de descens al paratge de 'La Caixa', al terme municipal de Vall-de-roures, a la comunitat de Terol. 

Professora al col·legi Lestonnac

L'Aina era una jove professora que treballava al Col·legi Lestonnac, situat a la Part Alta de Tarragona. Des del centre educatiu es van mostrar colpits en arribar la difícil notícia de la seva mort i lamentaven la pèrdua d'una gran professional. La directora, Elena Rodríguez, ha destacat que «era una mestra molt estimada a l'escola».

La jove exercia com a tutora d'infantil a P4 a Lestonnac, on va començar com a mestra de suport i, ja fa anys, va passar a formar part de la plantilla d'educadors, informa el Diari Més.

Un tràgic accident de muntanya

Als volts de dos quarts de quatre de la tarda del dimecres, la parella de la víctima va avisar de l'accident. Estaven per la zona de 'La Caixa', entre Beseit i Vall-de-roures, freqüentada per esportistes de muntanya per fer escalada a la comarca del Matarranya.

Per realitzar l'operatiu derescat, que es va prolongar durant tres hores, es van activar l'helicòpter medicalitzat del 112, un altre de la Guàrdia Civil i efectius de l'Institut Armat.

En rescatar el cos de la víctima, aquest va ser traslladat a l'heliport del municipi, on un forense va certificar la caiguda d'uns 15 metres d'altura, com la causa de la mort.


Comentaris