Els Mossos alerten d'una estafa d'una falsa promoció de PortAventura

Els Mossos d'Esquadra i PortAventura han alertat d'aquest incident
Alerten d'una estafa d'una promoció de PortAventura | Cedida

 

PortAventura ha alertat d'una nova estafa que està circulant per les xarxes socials i WhatsApp sobre una promoció en què es regalen entrades. Aquesta, tal com han informat des del parc d'atraccions, és falsa i avisen de no clicar al botó d'aquesta suposada promoció que s'està realitzant. 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

En la mateixa línia han informat els Mossos d'Esquadra i, a través de les xarxes socials, han alertat de no fer clic a l'enllaç de la falsa promoció. La policia catalana dona més detalls de la falsa promoció i, en aquesta, s'oferien cinc entrades gratis a 500 famílies.

A més, en les darreres setmanes han circulat diverses estafes a través de les xarxes socials i WhatsApp. En aquest sentit, entitats de renom com Caixabank, Amazon, Correus o Lidl s'han vist afectades per aquest tipus d'estafes, on es busca aconseguir dades personals o bancàries i, així, roben la identitat de les persones afectades.

També et pot interessar:

"MOLT FORT: Un bebè dona positiu en cocaïna a Catalunya" "ALERTA: DAESH amenaça d'atemptar imminentment a Espanya"