Imatge d'arxiu dos agents dels Mossos d'Esquadra i de la Guàrdia Urbana de Tarragona

Apallissen brutalment un home al carrer d'Orosi de Tarragona

L'autor de l'agressió ha estat detingut per un delicte de lesions

Greu incident el succeït aquest matí al carrer d'Orosi de Tarragona. Tres individus han protagonitzat un violent incident als volts de les deu del matí, a prop de l'estació de trens tarragonina. El resultat final, una persona detinguda i un hospitalitzat.

Apallissat enmig del carrer

El servei d'emergències ha estat alertar per un brutal incident al carrer d'Orosi aquest matí de divendres, 23 d'octubre. Fins al lloc de l'incident s'hi han desplaçat vehicles de la Guàrdia Urbana de Tarragona i els Mossos d'Esquadra. 

El motiu de l'alerta ha estat una forta discussió on s'han vist involucrades tres persones, dos homes i una dona. Per motius que es desconeixen, un home i una dona han acabat a terra del carrer i l'individu que ha quedat dempeus, ha començat a propinar-li galtades a l'home que estava tirat enmig de la vorera.

Segons ha pogut saber TarragonaDigital, una de les víctimes de l'agressió ha estat traslladada fins a l'Hospital Joan XXIII amb ferides al cap, mentre l'agressor ha estat detingut per un delicte de lesions i traslladat a l'Hospital Santa Tecla perquè li facin un reconeixement mèdic. 


Comentaris