L'apunta amb una arma a casa seva a Salou per robar-li els diners i el mòbil

Els Mossos d'Esquadra van seguir el rastre del vehicle i la descripció del vehicle
Els Mossos el van enxampar a Tarragona | TarragonaDigital

Ensurt, i dels grossos, el que es va endur un veí de Salou el passat 9 d'abril, en sonar el timbre i obrir la porta de casa seva. Al seu davant, un home que l'apuntava amb una arma a la cara, segons explica el Diari de Tarragona. Tot i fugir del lloc dels fets, els Mossos d'Esquadra van enxampar l'home aquella mateixa matinada a Tarragona i el van detenir .

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

El lladre sense antecedents

El servei d'emergències rebien l'alerta d'un robatori en una casa del passeig Jaume I de Salou, als voltants de les deu de la nit del dijous, 9 d'abril. El propietari es va veure amb una arma apuntant-lo en obrir la porta del seu pis després de sentir el timbre. 

Tot i no saber si l'arma era de foc o de joguina, però amb la por del moment, el lladre va reclamar diners i el mòbil i, quan ho tenia tot, va fugir ràpidament del lloc dels fets, abans que aparegués les forces de seguretat.

Un cop van arribar els Mossos d'Esquadra, es va facilitar una descripció de l'individu i, a més, les càmeres de seguretat de l'edifici van registrar el vehicle del delinqüent, segons el citat mitjà. Un vehicle de Mossos que patrullava pel barri del Serrallo de Tarragona, va veure un cotxe al carrer Reial, on s'assemblava al del lladre de Salou.

En aproximar-se, els agents van comprovar que la fisonomia del conductor del vehicle era igual que la del lladre i els mossos el van arrestar. A l'interior del turisme es va trobar els diners i el mòbil robats a Salou.  L'individu, veí de Tarragona de 34 anys, no tenia antecedents i en passar a disposició judicial, li van decretar la llibertat amb càrrecs.

"Molt fort: Intenta cremar la seva exparella i el seu fill de 14 mesos a Amposta" "Urgent: Perd la vida en encastar-se contra una casa en un brutal accident a TGN"