Imatge d'arxiu de la comissaria de la Policia Local de Mont-roig del Camp

Violent assalt a Mont-roig del Camp: intenten asfixiar una dona de 81 anys per robar-li les joies

Els fets es van produir durant la tarda de dilluns, 24 d'agost | Els Mossos d'Esquadra en busquen els autors, dos joves que van fugir en cotxe

Violent intent de robatori a Mont-roig del Camp, a la comarca del Baix Camp. Durant la tarda de dilluns, 24 d’agost, una dona de 81 anys va ser víctima d’un assalt per part de dos joves al carrer de la Mare de Déu de la Roca, a tocar de la Casa de Cultura Agustí Sardà. Segons avança el ‘Diari de Tarragona’, els dos individus la van abordar per darrere, amb la voluntat de deixar-la inconscient amb la tècnica coneguda com a ‘mata lleó’, és a dir, asfixiant-la amb l’avantbraç a l’altura del coll.

Els fets, concretament, es van produir pels volts de les sis de la tarda i, tal com apunta el mateix mitjà, va ser un veí del poble qui va frustrar el robatori. Instants després de l’agressió, la Policia Local de Mont-roig va acudir al lloc de l’incident i una dotació del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) va traslladar la dona fins al CAP del municipi. Ella, tot i l’atac sofert, estava conscient i va sotmetre’s a una revisió mèdica per tal de rebre l’alta.

Els lladres, per la seva part, van aconseguir fugir en cotxe. El veí que va ajudar la víctima va poder facilitar a la policia el model, color i la matrícula de l’automòbil i, ara mateix, els Mossos d’Esquadra busquen els delinqüents.


Comentaris