Un bus de l'EMT

Ataquen un autobús de l'EMT durant el seu servei

És el segon incident vandàlic en un bus de l'EMT, a més d'altres en marquesines | Jordi Fortuny, president de l'EMT, ha explicat que s'està en procés de licitació per instal·lar càmeres de seguretat

Tarragona va viure un nou incident vandàlic durant la nit de dimarts. En concret, va succeir contra un autobús de l'EMT, de la L54, que va rebre un impacte quan estava de servei i va acabar amb el trencament de la lluna davantera.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Per aquest motiu, es va alertar la Guàrdia Urbana de Tarragona que va interrogar els testimonis per buscar el culpable de l'incident, que està en investigació. En conseqüència d'aquest atac, afortunadament, no va haver-hi danys personals i només se'n van lamentar de materials. 

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Segona incidència a l'EMT

L'atac d'aquest dimarts, 9 de març, no ha estat un cas aïllat. El passat 26 de febrer, també se'n va registrar un de similar  en un vehicle de l'EMT, a més de notificar-se actes vandàlics amb trencament de dues marquesines durant aquest 2021.

El president de l'EMT, Jordi Fortuny, ha declarat que «no ens podem permetre deixar impunes aquests actes que no només ocasionen danys materials, sinó que també posen en perill  a conductors i usuaris del transport públic i afecten el correcte funcionament del servei». Fins ara, afortunadament, no s'han lamentat danys  en les persones «però cal acabar d'arrel amb els actes vandàlics per tal d'evitar que això passi en el futur».

«Actualment, estem en ple procés de licitació  per tal de dotar tots els autobusos de càmeres de seguretat que garanteixin el benestar del personal de l'EMT i els seus usuaris», explica Fortuny, que afegeix, «Sens dubte, les càmeres ajudaran a identificar els agressors i posar fi a comportaments totalment inacceptables».