Un individu atraca amb una arma un supermercat a Sant Pere i Sant Pau

Els Mossos han obert una investigació
L'individu ha ensenyat una arma i s'ha endut els diners de la caixa | google maps

Gran ensurt la tarda d'aquest dissabte, 18 de gener, en un supermercat del barri tarragoní de Sant Pere i Sant Pau. Un individu ha atracat l'Spar ubicat al Bloc Colòmbia, amenaçant la caixera amb una arma de fogueig. Segons han informat els Mossos d'Esquadra a TarragonaDigital, quan faltaven pocs minuts per les quatre de la tarda han rebut l'avís d'un robatori en aquest establiment. 

Un individu ha entrat al supermercat i ha actuat com si comprés diversos productes, de manera natural. A l'hora de pagar la compra, però, l'individu ha mostrat una arma a la treballadora quan aquesta ha obert el calaix de la caixa enregistradora. L'home ha intentat prendre els diners de la caixa i per aconseguir-ho ha disparat un tret amb l'arma, intimidant els treballadors del supermercat. Finalment, el lladre ha pogut endur-se els diners de la caixa i ha fugit del lloc dels fets. 

Davant d'aquest incident, els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per un robatori amb violència i intimidació, per tal d'esclarir els fets i poder detenir l'autor dels fets.

"🔥 Un foc crema 2.500 metres quadrats a Valls" "⚫ DEP: Adéu multitudinari a Òscar Saladié, mort en l’explosió química de Tarragona"