Imatge d'arxiu d'una detenció dels Mossos d'Esquadra

Atrapat 'in fraganti' un lladre de bicicletes a Cunit

El propietari el va retenir fins que van arribar els Mossos

Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest dimarts 4 d'agost un jove de dinou anys i de nacionalitat magrebina que havia entrat a una casa de Cunit per robar dues bicicletes. Els fets van tenir lloc a quarts de nou del vespre  a l'avinguda de Tarragona. Els Mossos van ser alertats que un noi estava sostraient bicicletes de l'interior d'un domicili.

Retingut pel propietari

Quan van arribar, van veure una bicicleta a la vorera del carrer, però no hi havia ningú al voltant. A dins del domicili van trobar el propietari que havia aconseguit retenir el lladre, a qui havia atrapat 'in fraganti' mentre feia el robatori. Per entrar al domicili havia saltat una tanca de dos metres i, segons alguns testimonis, hi havia una altra persona que l'estava esperant a l'exterior amb una furgoneta.

Davant aquests fets, i com que el jove es negava a identificar-se, els Mossos el van arrestar per un robatori amb força a l'interior de domicili. Està previst que el detingut passi a disposició del jutjat en funcions de guàrdia del Vendrell durant les pròximes hores.


Comentaris