El SEM i els Bombers al carrer Montblanc de Torreforta

Atropella un jove a Torreforta mentre seguia la seva exparella en moto, borratxo i sense permís

El motorista ha acabat detingut per trencar l'ordre d'allunyament que tenia de la seva exparella

El barri de Torreforta  ha estat escenari d'un incident amb molts dels ingredients que pot comptar una pel·lícula d'acció. Als volts de dos quarts de cinc de la tarda, els veïns i veïnes del barri tarragoní sentien el motor d'una Honda CB 1.000 que donava tombs pel barri. El conductor de la motocicleta estava fent tasques de vigilància  de la seva exparella i el seu actual company sentimental, dels quals té una ordre d'allunyament. 

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Mentre circulava per Torreforta, al carrer de Montblanc en concret, l'individu ha atropellat  una persona. La víctima ha estat un jove de 21 anys, segons ha informat el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) a TarragonaDigital. El SEM ha enviat dues ambulàncies per atendre el jove atropellat i l'ha evacuat en estat menys greu fins a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona.

Sense carnet i borratxo intenta fugir

Els veïns i veïnes han vist l'accident i han aturat el motorista  quan aquest intentava fugir  de la zona. En aquests moments hi ha hagut tensió entre els presents, però l'han aconseguit retenir fin as l'arribada de la Guàrdia Urbana de Tarragona. Els agents han comprovat la seva documentació  i li han fet el control d'alcoholèmia. La primera de les sorpreses ha estat la inexistència de tenir un permís de conduir per una motocicleta d'aquesta cilindrada i, tot seguit, ha donat positiu en alcohol.

Els agents de la Guàrdia Urbana en assabentar-se de les tasques de vigilància  que estava fent el motorista de la seva exparella i el seu company trencant l'ordre d'allunyament que tenia, ha estat immediatament detingut. Així mateix, la policia tarragonina li ha obert diligències  per conduir sota els efectes de begudes alcohòliques i sense permís de conduir i per l'atropellament.