INVITACIÓ:

Et convidem al nou grup oficial de Facebook de TarragonaDigital on comentarem l'actualitat de TGN entre tots. APUNTEU-VOS CLICANT AQUÍ!

Atropellen una noia amb patinet elèctric a l'avinguda del Comerç de Reus

Circulava pel pas de vianants en el moment de l'incident

Una noia ha patit un accident amb el patinet elèctric a l'avinguda del Comerç de Reus, quan un turisme ha impactat contra ella mentre travessava un pas de vianants, a l'altura de la plaça d'Almoster. Afortunadament, en conseqüència de la topada ha estat traslladada a l'Hospital Sant Joan de Reus amb diverses contusions, però sense cap ferida greu. 

 

Circulava per un pas de vianants

Aquest matí de dimarts, 7 de gener, un vehicle ha provocat la caiguda d'una noia que circulava amb el seu patinet elèctric per l'avinguda del Comerç, concretament, a l'altura de la plaça d'Almoster. Segons informacions del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que han enviat una ambulància fins al lloc dels fets per atendre la noia atropellada, la jove no ha patit greus conseqüències a causa de l'incident. 

 

En aquest sentit, la noia que anava amb el patinet ha estat derivada a l'Hospital Sant Joan de Reus per ser tractada de les diverses contusions que ha patit en colpejar-se a terra en ser atropellada.

 

També et pot interessar:

Més notícies de la categoria Successos