La C-31 ha estat escenari d'un nou atropellament a Cunit.

Atropellen una dona a la C-31 al seu pas per Cunit

La dona, que creuava un pas de vianants, ha patit una fractura del braç

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

La C-31 al seu pas pel municipi de Cunit ha sumat aquest dijous 5 de desembre un nou atropellament. A primera hora del matí, una dona ha estat atropellada per un vehicle mentre creuava un pas de vianants que hi ha a l'altura de l'Ajuntament, a prop de l'avinguda de Barcelona. El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha atès la víctima al lloc dels fets, i l'ha traslladat posteriorment en estat «menys greu» a l'Hospital de Sant Camil, a Sant Pere de Ribes, amb una fractura al braç.

L'accident d'aquest dijous s'ha produït al mateix lloc on fa just un mes va tenir lloc un altre atropellament similar, en aquest cas d'una noia de setze anys. Els veïns han tornat a expressar la seva indignació a través de les xarxes socials per una situació que es repeteix periòdicament. Fa temps que s'espera una remodelació d'aquesta via interurbana que travessa el municipi, i sobre la qual hi ha un projecte de remodelació de la Generalitat que es va presentar el 2017.

Dos anys esperant la remodelació

Es tracta d'un projecte que ha de millorar la visibilitat de la via, així com la seguretat als diversos encreuaments. Però sense pressupostos a la Generalitat, el projecte segueix aturat, tal com va explicar l'alcaldessa de Cunit, Dolors Carreras, en una entrevista a aquest mitjà. Un dels problemes principals de la C-31 a Cunit és la poca visibilitat que hi ha als passos de vianants quan es fa fosc.