Atropellen una dona a la C-31 al seu pas per Cunit

La dona, que creuava un pas de vianants, ha patit una fractura del braç
La C-31 ha estat escenari d'un nou atropellament a Cunit. | Facebook
 

La C-31 al seu pas pel municipi de Cunit ha sumat aquest dijous 5 de desembre un nou atropellament. A primera hora del mat√≠, una dona ha estat atropellada per un vehicle mentre creuava un pas de vianants que hi ha a l'altura de l'Ajuntament, a prop de l'avinguda de Barcelona. El Sistema d'Emerg√®ncies M√®diques (SEM) ha at√®s la v√≠ctima al lloc dels fets, i l'ha traslladat posteriorment en estat ¬ęmenys greu¬Ľ a l'Hospital de Sant Camil, a Sant Pere de Ribes, amb una fractura al bra√ß.

 

L'accident d'aquest dijous s'ha produ√Įt al mateix lloc on fa just un mes va tenir lloc un altre atropellament similar, en aquest cas d'una noia de setze anys. Els ve√Įns han tornat a expressar la seva indignaci√≥ a trav√©s de les xarxes socials per una situaci√≥ que es repeteix peri√≤dicament. Fa temps que s'espera una remodelaci√≥ d'aquesta via interurbana que travessa el municipi, i sobre la qual hi ha un projecte de remodelaci√≥ de la Generalitat que es va presentar el 2017.

 

Dos anys esperant la remodelació

Es tracta d'un projecte que ha de millorar la visibilitat de la via, així com la seguretat als diversos encreuaments. Però sense pressupostos a la Generalitat, el projecte segueix aturat, tal com va explicar l'alcaldessa de Cunit, Dolors Carreras, en una entrevista a aquest mitjà. Un dels problemes principals de la C-31 a Cunit és la poca visibilitat que hi ha als passos de vianants quan es fa fosc.