Atropellen un jove a Santa Bàrbara i el cotxe fuig a tota velocitat i amb els llums apagats

El cas està en mans dels Mossos d'Esquadra

Greu incident el viscut als carrers del municipi de Sant Bàrbara, quan un jove va ser atropellat el dissabte a la nit per un vehicle que no portava els llums encesos i va fugir en colpejar el noi. El cas, segons informa la Plana Ràdio, està en mans dels Mossos d'Esquadra després de denunciar els fets.

Atropellament de nit 

Els fets succeïen a tres quarts de deu de la nit d'aquest dissabte, 11 de juliol. Un jove que caminava a l'altura del passeig de la Generalitat, a la cruïlla del carrer Aragó de Santa Bàrbara, al Montsià, va ser atropellat per un vehicle sense llums quan anava a travessar. 

En ser envestit i caure a terra, produint-li contusions de diversa consideració al colze i genoll, el cotxe causant de l'atropellament va fugir a tota velocitat i amb els llums apagats, sense atendre el jove malmès a terra després de la col·lisió. Tot i no veure els ocupants del vehicle, el jove ha compartit a les xarxes socials que el vehicle era un Volkswagen Golf de color blanc i, suposadament, tindria un cop a la part davantera del cotxe de l'atropellament.

En declaracions a la Plana Ràdio, la seva mare ha explicat que el cas ja està en mans dels Mossos d'Esquadra, després de posar la denúncia pels fets. A més, també han demanat col·laboració per les xarxes socials i trobar identificar els autors de l'atropellament.

"Caçat: Un conductor enxampat molt begut al Vendrell" "Mor un jove de 21 anys atropellat intencionadament a Catalunya"