L’Audiència de Tarragona jutja un home per colpejar-ne un altre amb un got de vidre a una discoteca

L’agressió va causar ferides i lesions oculars a la víctima
Imatge de la façana d'entrada a l'Audiència de Tarragona | ACN

 

L’Audiència Provincial de Tarragona jutjarà, aquesta setmana, una persona acusada d’un delicte de lesions agreujades. Segons el fiscal, els fets van tenir lloc en una discoteca de les comarques de Tarragona, en la qual es trobava l’acusat. En un moment donat i per causes que es desconeixen, l’acusat va iniciar una discussió amb una altra persona present dins del local.

 

Enmig de la discussió dels dos individus, un d’ells, l’acusat, va agafar un got de vidre de la discoteca i li va donar un cop a l’ull de la víctima. L’agressió va causar-li ferides i lesions oculars. Per tot, el fiscal demana per a l’acusat una pena de presó de 9 anys per un delicte de lesions agreujades. El judici se celebrarà el pròxim dimecres, 27 de novembre.

 

Tarragona jutja dos casos d'abús sexual

A banda del judici per l'agressió a la discoteca, l'Audiència de Tarragona també jutjarà dos casos d'abús sexual. En el primer cas es jutgen dues persones acusades d'abusar sexualment d'una nena menor d'edat. La noia havia fugit d'un centre de menors i va conèixer els acusats al carrer, i els va dir que no tenia lloc on passar la nit. Tots tres, a més d'una quarta persona, van anar a casa d'un d'ells, on van consumir marihuana. Els dos acusats i la tercera persona que no es va poder identificar van acabar abusant sexualment de la noia. Els demanen entre 10 i 12 anys de presó.

 

En el segon cas, es jutjarà un home acusat d'un delicte de violació. L'acusat compartia pis amb la víctima, a qui va obligar a mantenir-hi relacions sexuals mentre l'amenaçava amb un ganivet. Per aquests fets, el fiscal demana 10 anys de presó.