Una avaria a la catenària de l'R15 obliga a fer viatges per carretera entre Flix i Nonasp

S'han vist afectats cinc combois que realitzen el trajecte entre Tarragona i Saragossa
Una avaria provoca un tall a la línia R15 | Rodalies

La línia R15 de Rodalies que connecta Saragossa amb Barcelona, per Tarragona, està tenint problemes des de primera hora del matí per una avaria a la catenària, segons ha informat Rodalies. El problema ha succeït a l'estació de Faió-La Pobla de Massaluca i, per aquest motiu, hi ha la circulació tallada de combois entre els municipis de Nonasp (Aragó) i Flix, a la Ribera d'Ebre. A tres quarts de quatre de la tarda, Rodalies informava que un dels trens circula amb dues hores —120 minuts—de retard. Es tracta del tren que havia de sortir a les 13.24 hores de Riba-roja d'ebre amb destinació Barcelona - Estació de França, on havia d'arribar a les 16.45 hores. 

Cinc trens de l'R15 afectats per l'avaria

A dos quarts de deu del matí ha estat quan Rodalies de Catalunya ha anunciat l'aturada d'un tren a Flix amb sortida de Barcelona i arribada a Riba-roja d'Ebre, per una incidència al subministrament elèctric. Poc després, un tren amb sortida de Móra la Nova que es dirigia a Saragossa, s'ha quedat aturat, també, al municipi de la Ribera d'Ebre.

Amb la problemàtica sense arreglar, segons ha informat Rodalies a TarragonaDigital, s'ha decidit posar transport per carretera entre la localitat de Nonasp i Flix. El tercer comboi que s'ha vist afectat per l'avaria a la catenària ha estat el Madrid-Barcelona, que arribava a les 13.24 a Riba-roja d'Ebre, d'on hi ha hagut una demora esperant els viatgers que anaven amb l'autobús. 

Així mateix, per aquest incident, hi ha un tren que té sortida a l'Estació de França a les 15.43 el qual, en arribar a l'estació de Flix a les 18.45 —segons l'horari de Renfe— que es veurà afectat i realitzarà el tram fins a Nonasp amb bus. D'altra banda, un tren amb sortida de Saragossa-Delicias a les 16.30 s'aturarà a Nonasp a les 18.22 hores per fer transbord fins a Riba-roja d'Ebre i Flix per continuar el seu camí fins a Barcelona.

"🔴 Li pega amb un got de vidre a la cara durant una discussió en una discoteca" "❗Cau la porta de l'entrada del refugi antiaeri de la Patacada de Reus"