ÚLTIMES DADES

Preocupant augment de casos de coronavirus a les comarques de Tarragona: 63 positius nous

L'avaria d'un tren provoca retards a les línies R13, R14, R15 i R16

Es retira el comboi i es recuperaran progressivament les freqüències habituals
Imatge d'arxiu d'un tren de Rodalies. | Cedida

Nou matí complicat el d'aquest dilluns, 25 de novembre, pel que fa a la circulació ferroviària entre el Camp de Tarragona i Barcelona. Una avaria d'un tren a l'altura de Viladecans provoca retards de fins a mitja hora en diverses línies de Rodalies. La incidència obliga als combois a circular per via única durant un tram.

Les línies afectades són l'R13, R14, R15, R16 i R2 Sud. Bona part d'aquestes línies connecten les comarques de Lleida i Tarragona amb Barcelona, així que la mobilitat a part del territori s'ha vist afectada per aquesta avaria. Els viatgers del tren avariat, que es dirigia cap a Barcelona, han pogut continuar en un altre comboi cap a la seva destinació.

Finalment, el tren avariat ja ha estat apartat a Gavà i es recupera la circulació per les dues vies. Es recuperaran progressivament les freqüències habituals.

Més incidències aquest diumenge

Aquest diumenge, 24 de novembre, una altra avaria va afectar l'R15, que connecta Saragossa, Tarragona i Barcelona. Una avaria a la catenària a l'estació de Faió-La Pobla de Massaluca va haver de tallar la circulació de combois entre Nonasp i Flix. D'aquesta manera, es van arribar a acumular retards de fins a dues hores.

"🔥 ATENCIÓ: S'incendia la xemeneia d'una casa a Deltebre" "⚠ Cau el 'Bon Nadal' de la Pineda"