GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

L'avís d'un reusenc evita l'ocupació il·legal d'un habitatge del carrer dels Antiquaris de Reus

La Guàrdia Urbana de Reus ha estat requerida dues vegades el mateix dia per un intent d'ocupació
La Guàrdia Urbana de Reus ha evitat l'ocupació d'una casa | Ivan Compte

 

El carrer dels Antiquaris de Reus ha estat l'escenari d'un intent d'ocupació il·legal, per partida doble, aquest dijous, 14 de maig. L'avís d'una persona, veïna del carrer del barri Fortuny, ha estat l'alarmant perquè s'activi la Guàrdia Urbana de Reus i evitar l'entrada il·legal en una de les cases.

 

Dos intents en un dia 

Als volts de dos quarts d'una de la tarda, el servei d'emergències rebia l'alerta d'un veí de Reus. El missatge era que tres persones, una mare amb els seus dos fills menors, estaven intentant forçar la porta d'un habitatge al carrer dels Antiquaris, al barri Fortuny, segons informen els Mossos d'Esquadra.

 

Fins al lloc dels fets s'han desplaçat patrulles de la Guàrdia Urbana de Reus, els quals s'han fet càrrec del cas. Un cop al carrer dels Antiquaris, han identificat les tres persones que intentaven entrar a l'habitatge de manera il·legal.

 

Així mateix, aquesta tarda, als volts de les set, els agents de la policia reusenca han tornat a estar requerits al carrer dels Antiquaris. La mateixa família ha tornat a intentar l'ocupació d'una de les cases del mateix carrer, en concret, fent cantonada amb el de Jardí dels Poetes, segons han confirmat des de la Guàrdia Urbana de Reus.