Una baralla multitudinària, conductors beguts i queixes veïnals, els incidents de la revetlla a Torredembarra

Es va haver de desallotjar la platja
Una foguera de Sant Joan, en una imatge d'arxiu | acn

La Policia Local de Torredembarra va dur a terme diverses intervencions durant la revetlla de Sant Joan, tot i que cap va resultar ser incidents greus. Durant tota la nit van estar treballant de manera preventiva quatre dotacions de la Policia Local, una dels Bombers de la Generalitat i una parella de voluntaris de Protecció Civil.

Només començar la nit, es va haver de desallotjar la platja de manera progressiva. En cap moment va ser necessària la intervenció policial, ja que la gent acumulada a la platja va marxar voluntàriament quan se'ls ho va demanar. D'altra banda, la Policia Local va rebre 42 requeriments per atendre queixes veïnals derivades del soroll que feien diverses festes particulars en domicilis, que enguany s'han incrementat davant la prohibició de celebrar festes amb aglomeracions. Els agents de la policia local van mitjançar en 4 de les ocasions.

Durant la nit de Sant Joan, s'han dut a terme dos controls d'alcoholèmia, en els quals es van enxampar 5 positius, 2 dels quals amb una sanció penal. També es van haver d'atendre 3 persones a la via pública que estaven en estat d'embriaguesa. 

Un conductor ha patit un accident de trànsit provocant danys al mobiliari urbà i posteriorment ha fugit del lloc dels fets. La policia local, però, l'ha localitzat finalment al carrer de la Conca de Barberà, on se li ha dut a terme la prova d'alcoholèmia, en la qual ha donat un resultat positiu de 0,49 mg/l i se li han instruït diligències policials.

A les cinc del matí, una baralla multitudinària entre 30 persones a la zona del Port ha obligat a mobilitzar dues dotacions de la Policia Local i dues de Mossos d'Esquadra. Quan els cossos policials han arribat al lloc dels fets, però, la baralla s'ha dissolt. 

Finalment, aquesta passada matinada uns veïns de la urbanització Marítima Nord ha presentat una denúncia per danys contra la seva propietat i amenaces de mort. La Policia Local i els Mossos estan investigant el cas, que podria tenir l'origen en un deute de diners.

"Atenció: Batalla campal amb ganivets i ferits a TGN" "Atenció: Desmantellada una xarxa criminal d'armes de guerra amb connexions a Reus"