Bandera vermella en dues platges del Vendrell i Calafell per un vessament

El líquid prové d'una màquina que treballava en unes obres a la zona

Protecció Civil ha prohibit el bany a dues platges del Vendrell i Calafell per un vessament de líquid hidràulic a l'aigua, que ha tingut lloc aquest dimecres 15 de juliol al migdia. Segons s'ha informat, el vessament prové d'una màquina que estava fent obres a la zona. El tram afectat de platja és el que hi ha al límit entre els municipis de Vendrell i Calafell, a prop de l'Hotel Ra

Un líquid viscós

Alguns banyistes han alertat d'un líquid viscós i de color groc que hi havia a l'aigua. Protecció Civil i la policia local del Vendrell han tancat la platja i han hissat la bandera vermella. Des de l'Ajuntament vendrellenc han apuntat que netejaran la zona i demanaran explicacions a l'empresa que fa les obres.

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

❗Notícia en ampliació. La redacció de Tarragona Digital està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@tarragonadigital.com, per Facebook a TarragonaDigital/, per Twitter a @TGNdigital o per WhatsApp o Telegram al : +34 639 048 422.

"Un any després: Troben l'home que va trencar la mandíbula a un xofer de bus a Cambrils" "Atenció: Un detingut a l'Aula Magna de TGN, conegut centre de repàs de la ciutat"