Salven un home d'avançada edat en una platja de Cunit sense socorristes

L'home va ser traslladat fins a l'hospital de Sant Camil de Sant Pere de Ribes

Cunit ha estat a punt de viure un tràgic incident a la platja. Una dona ha albirat un home d'avançada edat que s'estava banyant per la zona, el qual presentava símptomes de no trobar-se bé.

Davant la situació, els banyistes han actuat i l'han tret fins a la vora de la sorra, a més d'alertar el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), segons informa el Diari de Tarragona.

Fins al lloc, s'han desplaçat ambulàncies i han traslladat l'home fins a l'hospital de Sant Camil de Sant Pere de Ribes. A més, no recordava res del que havia passat.

Sense servei de socorrisme

Ja ben entrada la temporada d'estiu, les platges de Cunit segueixen sense servei de socorrisme. Des de l'Ajuntament han explicat que el procés de tramitació s'estava duent a terme, després de veure's afectat per l'estat d'alarma. 

En aquest sentit, s'espera que aquest dimecres ja estigui operatiu a les platges del municipi del Baix Penedès després de fer la selecció dels treballadors. En total, hi haurà disset persones que formaran part d'aquest servei, catorze socorristes amb titulació i tres vigilants, tot i que des del consistori ja han avançat que treballen en un reforç del servei de vigilància, amb sis persones més que informaran sobre les mesures de seguretat que cal seguir en aquest estiu atípic. A més a més, es comptarà amb un dron, una embarcació, un quad, caiacs i tres patinets elèctrics.

Fins que no estigui present el servei de socorrisme a les platges, des del consistori recorden que cal trucar al 112 si hi ha alguna emergència.

"Es busca: Atropellen un jove de nit i fuig amb els llums apagats a l'Ebre" "Caçat: Un conductor enxampat molt begut al Vendrell"