Un conflicte entre menors a Cunit acaba amb una baralla amb ferits entre adults

Una persona va ser detinguda per lesions i una altra va quedar ferida

La policia local de Cunit va detenir una persona aquest dijous 13 de febrer a la tarda per un delicte de lesions, després d'una baralla originada per un conflicte entre menors. Segons han explicat fonts policials a TarragonaDigital, l'enfrontament va tenir lloc entre familiars de diversos menors de l'Institut de Cunit. Aparentment, un grup de joves van increpar una noia, que després ho va explicar a la seva família.

Aquests van anar a demanar explicacions als familiars dels altres joves i va ser quan va començar la baralla, en la qual es van fer servir alguns objectes contundents. Els veïns, alertats per l'enfrontament, van avisar els cossos policials. De resultes de la baralla, una persona va quedar ferida, i una altra va ser detinguda per provocar lesions. Com que els dos grups s'havien citat de nou aquest divendres al matí, des de la policia han reforçat la vigilància policial a la zona escolar, però al final no s'han registrat incidents.

 

També et pot interessar:

"🚨 ALERTA: Tres robatoris en habitatges a la urbanització Solimar a Tarragona" "❌ El restaurant de Reus que amagava un espai de culte islàmic al seu soterrani"