Mossos d'Esquadra Discover

Detenen a la Canonja a un veí de Bonavista per intentar atropellar un mosso fent el cavallet amb la moto

El detingut va ser jutjat aquest dilluns a Tarragona

Nit de diumenge molt moguda a la Canonja. La nit del diumenge, 2 d'agost, cap al dilluns 3, els Mossos d'Esquadra van rebre una trucada per una baralla al carrer de les Garrigues. En concret, i segons les primeres informacions que reben els agents de la policia catalana, unes persones, que anaven en un vehicle, haurien increpat a uns  clients d'un bar ubicat en aquest carrer de la Canonja. La situació es va agreujar quan els ocupants del cotxe, van descendir del vehicle i es van dirigir als clients del bar per agredir-los, segons ha informat el cos dels mossos a TarragonaDigital. 

Al lloc dels fets es van presentar policies de trànsit, seguretat ciutadana i també una Arro. Mentre els agents feien les gestions pertinents, van veure com una persona, sense casc i en samarreta, baixava pel carrer en una motocicleta. Un dels testimonis del bar va  identificar al conductor de la moto com un dels ocupants del vehicle que tenia intenció d'agredir-los. 

Fa el cavallet

Els mossos van intentar donar l'alto al conductor de la moto, i aquest va respondre començant a fer el cavallet fins a tal punt que un dels agents es va haver d'apartar perquè no l'atropellés. Els agents van decidir utilitzar el cotxe per aturar al conductor de la moto i aquest va intentar una maniobra que el va portar a topar contra la vorera i caure a terra, bastant alterat, segons el relat dels fets dels mossos. Els agents van poder aturar al conductor de la moto que va quedar detingut per conducció temerària; atemptat contra els agents de l'autoritat; i conduir sota els efectes de l'alcohol.

El detingut és un home de 42 anys de nacionalitat espanyola i veí de Bonavista. Aquest dilluns, 3 d'agost, es va celebrar el judici ràpid a Tarragona.