Un jove acaba la nit a urgències després d'una baralla de bar a Torredembarra

L'agressor va arrencar les arracades de la víctima i li va deixar ferides a les dues orelles | Va tenir lloc la matinada de dissabte

Baralla de bar multitudinària i lesions rellevants per a un jove de Torredembarra la matinada d'aquest dissabte, 8 de febrer. Una vintena de persones, segons testimonis, hauria començat a barallar-se davant un local del Port Esportiu torrenc, el conegut bar 'Calentito', davant la impossibilitat d'aturar-ho dels vigilants de seguretat. La Policia Local va desplaçar-se al lloc dels fets en rebre l'avís vora les 03.00 hores, quan la baralla ja s'havia produït.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Als agents, però, els va sobtar la imatge d'un dels joves amb les orelles plenes de sang. Durant la baralla, un altre individu li hauria arrencat, per la força, les dues arracades que portava i li hauria provocat talls greus i ferides obertes que van necessitar assistència mèdica, motiu pel qual també es va requerir la presència d'una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) per dur-lo a urgències de l'Hospital de Santa Tecla, a Tarragona.

 

Un individu va arrencar les arracades a la víctima per la força, que va haver d'entrar a urgències

El presumpte agressor va ser registrat i identificat poc després dels fets, però no va ser detingut ja que la víctima encara no ha denunciat l'agressió. Els agents, però, sí que van trobar substàncies estupefaents a la roba del presumpte agressor i el van denunciar per possessió de droga. La víctima va ser atesa de les ferides la mateixa nit i les ferides no revesteixen gravetat.

"🏎La policia evita un pràctica il·legal molt perillosa al Vendrell" "😳INCREÏBLE: Enxampat 'in fraganti' l'autor d'un indignant abocament de mobles al Vendrell"