Imatge d'arxiu d'una patrulla dels Mossos d'Esquadra

Una batussa a la Riera de Gaià acaba amb tres ferits

El ferit ha anat pel seu propi peu fins a l'Hospital Joan XXIII | Els altres dos han estat portats fins al centre mèdic

Greu incident el succeït al carrer Sant Jordi de la Riera de Gaià aquest dimarts, 29 de desembre. Una baralla  protagonitzada per dos grups de joves ha finalitzat amb tres persones ferides, una d'elles  per arma blanca, segons informa el Diari Més. L'incident ha passat als voltants de les set d'aquesta tarda.

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!


 

Un grup de joves del municipi i un altre vingut de fora han iniciat una batussa  a tocar d'un supermercat de la Riera de Gaià, on s'han concentrat entre 15 i 20 persones. El motiu pel qual ha succeït ha estat la venda d'una moto, que s'ha acabat complicant. 

En aquesta baralla un jove ha resultat ferit per arma blanca a l'abdomen, però no s'ha avisat al servei d'emergències. La víctima s'ha desplaçat fins a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona per ser atès de la ferida. Una altra persona ha estat ferida per un atropellament en un vehicle i la tercera víctima de la baralla ha perdut el coneixement després de rebre diversos cops. Aquestes dues persones també han estat portades fins al centre mèdic.

Segons el citat mitjà, s'hauria indicat als Mossos d'Esquadra que hi hauria una persona ferida després d'un atropellament durant la batussa, però els fets no han estat confirmats perquè no hi ha cap persona ferida per aquesta causa. 

La patrulla dels Mossos d'Esquadra que ha anat fins al municipi del Baix Gaià no ha trobat cap individu dels protagonistes de la baralla i s'ha obert una investigació per conèixer els motius de la baralla i els seus participants.