Quatre bicicletes del sistema de mobilitat compartida de Cambrils apareixen a l'aigua, a la riera de Maspujols

Els fets es van produir durant la nit d'ahir dijous, 30 de juliol | L'empresa responsable ja ha recuperat els vehicles i els està reparant
Imatges de les bicicletes a tocar del pont dels ànecs, a la desembocadura de la riera de Maspujols | Facebook / Eduardo Mora - Cambrils en Positiu

L’incivisme i el vandalisme han fet acte de presència a Cambrils: quatre bicicletes elèctriques del nou sistema de mobilitat compartida promogut per l’Ajuntament i l’empresa Pedelec Mobility, a través de l’app Eco Blu, han aparegut a l’aigua a tocar de l’anomenat pont dels ànecs, a la desembocadura de la riera de Maspujols.

Segons apunta Enrique Arce, del portal de Facebook ‘Cambrils en Positiu’, els fets es van produir durant la nit d’ahir dijous, 30 de juliol, i l’acció hauria estat perpetrada per un grup de joves que feien ‘botellón’ a la zona. Tècnics de l’empresa responsable ja han recuperat els vehicles i els estan reparant per tal que puguin tornar a funcionar al més aviat possible.

Tal com explica el mateix informador, amb aquest ja són tres els incidents relacionats amb les bicicletes elèctriques de Cambrils, amb sis vehicles danyats durant la primera setmana de servei —va començar el 23 de juliol—, d’una flota de 50 bicicletes repartides en set punts del municipi. La bretolada ja ha estat denunciada i la Policia Local investiga els fets.

"Última hora: Tallada l'N-240 tarragonina per un accident" "Ara mateix: Incendi de vegetació a l'Ebre"