Mossos d'Esquadra Discover

Menys greu el conductor d'un camió en bolcar a l'autopista AP-7, a Ulldecona

A causa de l'accident hi ha un carril tallat en sentit nord

Nou ensurt a l'autopista AP-7, al seu pas pel terme municipal d'Ulldecona. Després del ferit greu d'aquest diumenge, en accidentar-se un vehicle pesant i s'incendiï al pas per la mateixa localitat ebrenca, aquest dilluns al matí, al voltant del mateix punt quilomètric, però en direcció nord, un camió  ha bolcat.

El servei d'emergències ha rebut l'avís de l'accident als volts de les vuit del matí d'aquest dilluns. Un camió que circulava en direcció Tarragona ha bolcat  per causes que es desconeixen al punt quilomètric 338 de l'autopista.

En conseqüència de l'incident, s'ha hagut de tallar un carril en sentit nord. Segons informa el Servei Català de Trànsit, el conductor del camió ha resultat ferit de caràcter menys greu i ha estat traslladat fins a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa amb l'ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Als volts d'un quart d'onze del matí, el Servei Català de Trànsit ha informat que la circulació pel punt de l'AP-7 on hi ha hagut l'accident, està normalitzada i ja hi ha el carril obert. D'altra banda, el camió continua a la via, però no influeix en el desenvolupament del trànsit. Més tard, però, s'haurà de tallar altre cop en aquest punt per a procedir a la retirada definitiva del vehicle pesant.