Imatge del desplegament dels  Bombers i la Guàrdia Urbana per un avís de forta olor al carrer de Josep Maria de Tarrassa

Una forta olor d’un producte de neteja mobilitza tres dotacions de Bombers a Tarragona

S'estava fent una neteja a l'aparcament subterrani del bloc de pisos

Els Bombers de la Generalitat s'han activat el migdia d'aquest divendres, 19 de febrer, després de rebre l'avís des d'un bloc de pisos ubicat al número 3 del carrer de Josep Maria de Tarrassa, on els alertaven que sentien molta olor de gas. Tres dotacions dels Bombers i la Guàrdia Urbana de Tarragona s'han desplaçat fins al lloc i han comprovat, però, que no hi havia cap fuita.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Els Bombers han revisat tot l'edifici, després de fer les comprovacions, s'ha notificat que es tractava d'algun producte de neteja, que desprenia una  forta olor i que ha posat els veïns en alerta. A l'edifici hi havia un total de 30 habitatges, sis plantes amb cinc pisos a cadascuna, i a l'aparcament subterrani s'hi estava duent a terme una neteja a fons.

Els Bombers han ventilat l'edifici, tant de manera natural com amb ventilació forçada. No s'ha pogut trobar, però, quin era el producte o els productes de neteja que han provocat aquest episodi de males olors.

A causa de l'incident, no ha sigut necessari desallotjar els veïns de l'immoble, i tampoc cap persona ha resultat intoxicada per algun producte químic.