Troben quatre gatets acabats de néixer en una paperera de Reus

Refugi Baix Camp denuncia la situació i mostra preocupació per la vida dels animals

A la zona de la urbanització del Golf Aigüesverds de Reus han trobat, aquest dimarts 21 d'abril, una bossa amb quatre gatets acabats de néixer en una paperera segons denuncia el Refugi Baix Camp.

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

«La mala gent no descansa ni en confinament», han exposat a Twitter, on expliquen el cas. Demanen ajuda per fer-se càrrec dels animals, que són molt petits i necessiten atenció gairebé constant segons explica l'entitat a través de la xarxa social.

La vida dels gatets perilla

Aquesta és la primera d'un seguit de tres piulades a través de les quals l'entitat denuncia la lamentable situació que s'ha viscut aquest dimarts a la urbanització dels afores de Reus. Segons exposen, han rescatat quatre gatets acabats de néixer que algú havia llençat a una paperera en una bossa.

En una segona piulada alerten que si s'enganxa la persona que els ha abandonat, pot rebre una denúncia. «No pot criar als seus cadells tranquil·lament?» es pregunten. «Tant si és una gata de colònia de carrer com si és d'un particular això és denunciable», expliquen. Confien, de fet, que a la zona hi hagi càmeres de seguretat que permetin identificar la persona responsable de l'abandonament, i alerten que «no sabem si podrem fer res per aquests petits».

L'entitat busca, ara, una llar que pugui fer-se càrrec temporalment dels gatets, i l'opció d'adoptar-los la plantejaran d'aquí a un temps en funció de com hagin anat les primeres setmanes. «Quan tinguin un parell o tres de mesos i amb les vacunes corresponents», detallen en una altra piulada. «El que volem és sensibilitzar la gent i capgirar aquestes actituds de menyspreu envers els animals», sentencien.

"Atenció: Un home pega i amenaça amb pistoles policia i família a Reus" "Urgent: Tallada l'AP-7 tarragonina per un accident entre 2 camions"